با توجه به اینکه در چند سال گذشته کاربرد نمای شیشه ای در معماری مدرن و طراحی دکوراسیون بیشتر نمود پیدا کرده است، انواع شیشه سکوریت رنگی برای تلفیق بیشتر امنیت و زیبایی ظهور پیدا کرده است. استفاده از شیشه های رنگی با طیف های گوناگون در خانه های قدیمی از قرنها پیش در شهرهای باستانی ایران مرسوم بوده است. در چند سال اخیر با ابداع تکنولوژی جدید شیشه های سکوریت شده، معماری مدرن سبک دیگری به خود گرفته است و از دیگر خواص های شیشه های سکوریت میتوان به قیمت شیشه های سکوریت اشاره کرد.
مقاومت بالای شیشه سکوریت در مقابل ضربه و فشار باعث شده به پرکاربردترین نوع شیشه در صنایع مختلف تبدیل شود. به دلیل فاکتورهای ویژه ای که در محلول سازنده شیشه های رنگی وجود دارد، فرکانس خاصی از نور جذب شده و رنگ خاصی را به نمایش می گذارد. بنابراین عامل ایجاد رنگ در این شیشه ها ترکیبات و ساختار شیمیایی آن است.
شیشه های رنگی از ذرات ریز میکروسکوپی رنگی تشکیل شده که باعث رنگی دیده شدن آن می شود.
شیشه های سکوریت رنگی به دو دسته تقسیم بندی می شوند.
شیشه سکوریت رنگی ساده
شیشه سکوریت رنگی لاکوبل
پیشنهاد مطالعه : برای اطلاع از شیشه لمینت و انواع مختلف آن با شیشه شاکری همراه باشید.
تولید شیشه سکوریت رنگی
برای تولید شیشه های سکوریت رنگی ابتدا شیشه ها در ابعاد مورد نظر برش داده می شود و سپس وارد کوره می شود تا فرایند سکوریت شدن تحت حرارت بالا صورت بگیرد. در مرحله نهایی شیشه های سکوریت فرآوری شده سرد می شود. شیشه های رنگی طرح دار که این روزها به وفور در ساختمانها به کار برده می شوند، نمادی از تلفیق سنت و مدرنیته است.
طرح این شیشه ها به وسیله دستگاههایی بر روی سطح شیشه چاپ می شود. به این حالت اصطلاحا چاپ شیشه یا سند بلاست گفته می شود. شیشه های رنگی طرح دار بخاطر دکوراتیو بودن و حق انتخابی که برای طراحی برند و المان کاری ایجاد می کند، بسیار پرطرفدار است.
از شیشه های رنگی می توان در طراحی دکوراسیون داخلی و در و پنجره ها و همچنین برای نمای بیرونی ساختمان استفاده کرد. علاوه بر این شیشه های رنگی لاکوبل برای طراحی آشپزخانه، شیشه رومیزی، پارتیشن های شیشه ای حمام، نورگیر و…. استفاده می شود که نمای بسیار زیبایی ایجاد می کند.
شیشه سکوریت طرح دار
شیشه های نشکن یا سکوریت به دلیل مقاومت و ایمنی بالایی که برای محیط زندگی ایجاد می کند کاربردهای گوناگونی در صنعت و ساختمان سازی پیدا کرده است. برای اینکه شیشه سکوریت جلوه ظاهری و تنوع بیشتری داشته باشد می توان طرح هایی روی آن ایجاد کرد. این طرح ها به قدری زیبا و متنوع هستند که می توانند جلوه هایی از طبیعت، هنر و تاریخ و مدرنیته را به زیبایی به تصویر بکشند.
برای ایجاد این طرح های خلاقانه ابتدا شیشه به وسیله دستگاههای ویژه ماسه پاشی شده و طرح های سند بلاست روی شیشه نقش می بندد. مزیت شیشه های طرح دار این است که می توانید به طور خلاقانه و با سلیقه خودتان طرح های خاصی انتخاب کنید یا طرح لوگو و برند سازمانی سفارش بدهید.
شیشه سکوریت رنگی طرح دار
این مدل از شیشه ها علاوه بر زیبایی قابلیتها و مزیت های زیادی دارند. رنگ شیشه ها با نور ترکیب شده و زیبایی بی نظیری را در فضا منعکس می کند. البته بخشی از این خلاقیت در نور آرایی فضا به مهارت طراح و معمار پروژه بر می گردد.
شیشه های دکوراتیو
این روزها با پیشرفت های گسترده فناوری در زمینه های مختلف صنعتی و ساختمان سازی، صنعت شیشه سازی هم از این مقوله جدا نمانده و پا به پای معماری مدرن تولیدات حرفه ای ارائه داده است. تا جایی که امروزه شاهد هستیم بخش عظیمی از فضای خانه های لوکس و مدرن را فضاسازی با شیشه های سکوریت و دکوراتیو تشکیل داده است.
معماران از شیشه هایی با رنگ و لعاب مختلف برای انعکاس نور و روح بخشی به فضای داخل خانه و محیط کار استفاده می کنند. شیشه های دکوراتیو دست شما را برای طراحی محیط اطرافتان کاملا باز می گذارند. می توانید پارتیشن های شیشه ای شفاف و بی رنگ و یا با رنگهای برنزی و مات و دودی ایجاد کنید. از شیشه رنگی سکوریت برای جان بخشی به محیط و بازتابش تلالو نور و رنگ استفاده می شود.
شیشه سکوریت رنگی با طراحی های مختلف در نمای ساختمان یا فضای داخلی ساختمان به کار می رود و تاثیر خاصی روی طیف های نوری دارد. کاربرد شیشه های رنگی میزان اشعه ورودی در محدوده مرئی را به میزان یک سوم در مقایسه با شیشه های بی رنگ و شفاف کاهش می دهد.
اولین مزیتی که در کاربرد شیشه های رنگی سکوریت اولویت ایجاد می کند، میزان استحکام آن در برابر ضربه و فشار و عایق بندی حرارتی آن است. در ضمن این مقاومت بالا در کنار دارا بودن طیف رنگهای گوناگون زیبایی خارق العاده ای در فضا ایجاد می کند. برای خلق این زیبایی بصری در ساختمانها، شیشه های لمینت و سکوریت را به صورت رنگی در می آورند.
دیدگاه بگذارید